TRADUCATORI CRAIOVA

Traducerea, pasiunea noastra, meseria noastra

 

- Traduceri juridice: contracte, conventii, imputerniciri, declaratii, autorizatii, procese-verbale, hotarari judecatoresti, sentinte, articole de lege, documente de identitate si de stare civila, acte de studii, acte emigrare, carti de munca, diplome, caziere etc.


- Traduceri financiare si bancare: extrase de cont bancar, asigurari, ordin de transfer bancar, rapoarte de audit bancar, dosare de participare la licitatii, dosare finantare europeana, leasing, adeverinte/declaratii de venit, bilanturi, rapoarte de audit, analize financiare, planuri de afaceri, certificate, facturi etc.


- Traduceri comerciale: certificate de origine a marfii, certificat constatator, acte ale societatilor comerciale, certificate de inmatriculare, acte constitutive, acte aditionale, caziere fiscale, contracte de vanzare-cumparare, de inchiriere, de asociere.

- Traduceri tehnice: instructiuni tehnice, manuale de utilizare, manuale de intretinere, proceduri de fabricatie, masuri de siguranta, fise tehnice, caiete de sarcini, proiecte, devize, permise de conducere, acte auto etc.


- Traduceri medicale: fise si rapoarte medicale, bilete de internare/externare, prospecte, diagnosticari si tratamente, literatura de specialitate etc. 


- Traduceri IT: site-uri web si bloguri, cataloage si pliante, manuale de utilizare pentru diverse soft-uri si aplicatii etc. 


- Beletristica: prezentari, scrisori, povestiri, caracterizari, interviuri etc. 


- Subtitrari