TRADUCATORI CRAIOVA

Traducerea, pasiunea noastra, meseria noastra

Traduceri simple: O traducere simpla este considerata acea traducere care nu presupune stampila si semnatura traducatorului.

 

Traduceri autorizate: O traducere autorizata este acea traducere realizata de catre un traducator autorizat de Ministerul Justitiei si care poarta semnatura si stampila traducatorului respectiv.

 

Traduceri legalizate: O traducere legalizata este traducerea autorizata care contine incheierea de legalizare a unui notar public, prin care se certifica fapul ca semnatura traducatorului este autentica.


Colationari: Colationarea se refera la corectarea unui text deja tradus si confruntarea acestuia cu originalul.


Limba
 Pret traducere/pagina
regim normal
 Pret traducere/pagina
urgenta
Franceza
  15 RON
  20 RON
  Spaniola
  15 RON
  20 RON
  Engleza
  15 RON
  20 RON
  Italiana
  15 RON
  20 RON
  Germana
  15 RON
  20 RON

Nu ezitazi sa ne contactati pentru traduceri din/in alte limbi straine decat cele de mai sus!


* Tarifele traducerilor variaza in functie de termenul de predare a documentelor. Pentru traduceri predate in termen mai mare de 24 de ore se considera regim normal, iar traducerile realizate si inmanate in mai putin de 24 de ore sunt considerate urgente.


** Tarifele pentru colationare reprezinta 50 % din pretul standard al traducerii.


*** Pentru colationari este necesara prezentarea textului în format Word. Traducerile furnizate pentru verificare in format needitabil se vor tarifa la valoarea unei traduceri normale.


**** O pagina standard contine 2000 de caractere cu spatii sau aproximativ 300 de cuvinte rezultate in urma traducerii. Pentru un document care contine mai putin de 2000 de caractere se tarifeaza o pagina.


***** In cazul in care un text contine anumiti termeni de specialitate care ar putea ridica probleme in realizarea traducerii, se va intocmi o lista cu acei termeni si se va mentine un contact permanent cu clientul pentru a se putea primi clarificarile de specialitate necesare.


****** Documentele vor fi livrate prin e-mail, posta sau personal (in cazul in care necesita stampila traducatorului autorizat sau legalizare notariala).